Over ons

Over uitvaartverzorging Amsterdam Oost

Wie zijn wij?

Uitvaartverzorging Amsterdam Oost bezit een rijke ervaring in het verzorgen van crematies en begrafenissen. Onze deskundigheid en empathie hebben vele families ondersteund. We realiseren het belang van een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene en zetten ons volledig in, van verzorging tot afscheidsdienst.

Altijd bereikbaar

Neem contact op

Heeft u vragen of hulp nodig bij een overlijden? Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Wat wij doen

Wij helpen bij een persoonlijke uitvaart, crematie of begrafenis

Het afscheid nemen van een dierbare is een onvermijdelijke, emotionele gebeurtenis. Wanneer die tijd komt, staat u voor zowel emotionele uitdagingen als praktische regelingen. Uw uitvaartbegeleider bij Uitvaartverzorging Amsterdam Oost is onmiddellijk na het overlijden beschikbaar om u stap voor stap bij te staan. Wij werken nauw met u samen om te bepalen wat het beste past bij zowel uw overleden dierbare als bij u.

Onze benadering is open en toegankelijk. Met onze uitgebreide ervaring voorzien wij u van deskundige informatie over alle opties voor een crematie of begrafenis. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan u denkt! Samen met u streven we naar een persoonlijk afscheid dat ook steun biedt voor de toekomst.

Ongeacht uw uitvaartverzekering, of zelfs zonder verzekering, kunt u bij ons terecht. Wat betreft de kosten, zijn we altijd transparant en duidelijk – geen onverwachte kosten achteraf.

Onze kracht

Waarom kiezen voor Uitvaart Amsterdam Oost?

Persoonlijke aandacht

Onze uitvaartverzorgers houden enorm van hun vak. Wij doen er alles aan om het afscheid bij Crematorium Amsterdam Oost zo passend en liefdevol mogelijk te laten verlopen.

Altijd bereikbaar

Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Dit kan telefonisch, maar ook via WhatsApp of e-mail.

Prijsbewust

Wij werken zeer budget- en prijsbewust. Bij ons krijgt u een helder overzicht van de kosten. U weet precies waar u voor betaalt.

Beoordelingen

Wat nabestaanden over ons zeggen

Verzekerd van een Verzorgde uitvaart

Bij ons bent u altijd verzekerd van een uniek afscheid van uw dierbare. U bent welkom, met of zonder een uitvaartverzekering.